Skip to content
Menu
TNG FOTO SAMEN

Packshot Fotografie

Product packshots laten uw product in het best mogelijke licht zien. Productfotografie van hoge kwaliteit kan uw product er aantrekkelijk, professioneel en vertrouwelijk uit laten zien.
Aan de andere kant kunnen productafbeeldingen van slechte kwaliteit ervoor zorgen dat uw product er onaantrekkelijk uitziet en potentiële klanten afschrikken.

Conversie

Product packshots kunnen conversies en verkopen verhogen. Studies hebben aangetoond dat productafbeeldingen van hoge kwaliteit de kans aanzienlijk kunnen vergroten dat een klant een aankoop zal voltooien. Uit een onderzoek bleek zelfs dat producten met meerdere afbeeldingen van hoge kwaliteit 67% meer kans hadden om te worden gekocht dan producten met slechts één afbeelding.

Spatel
Fest vazen glas twin

Overzicht

Product packshots helpen klanten te begrijpen wat ze kopen. Bij online winkelen vertrouwen klanten vaak op afbeeldingen om de grootte, vorm en kenmerken van een product te begrijpen. Goed verlichte, duidelijke foto’s van productpakketten kunnen klanten helpen een beter idee te krijgen van wat ze kopen en de kans vergroten dat ze een aankoop voltooien.

E-commerce

Product packshots kunnen het algehele ontwerp en de esthetiek van uw website verbeteren. Een goed ontworpen website met professionele, samenhangende productfoto’s kan een meer samenhangende en visueel aantrekkelijke winkelervaring voor klanten creëren. Dit kan helpen om een professioneler imago voor uw merk te creëren en kan leiden tot meer vertrouwen van potentiële klanten.

Laime kaars
Foto persoon aan het werk met de Eclipse van Styleshoot

 

Onze apparatuur en geavanceerde technieken zorgen ervoor dat elk detail van uw product perfect wordt vastgelegd, en onze flexibele aanpak betekent dat we met u kunnen samenwerken om packshots te maken die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

Neem geen genoegen met middelmatige productafbeeldingen – vertrouw op ons om packshots te maken die uw producten laten schitteren en u helpen uw zakelijke doelstellingen te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!

PLAN EEN PROEFSHOOT

X

Tel:      023-23 40 960
Mail:    info@bramproductions.nl
Adres: Kuppersweg 61
KVK:    80424457

Copyright© BRAM B.V. 2023