Skip to content
Menu

Bram Productions

Peter:”Als we onze klanten moeten geloven wel. Zij geven de feedback dat zij met de implementatie van onze beeldproductie een duidelijke stijging in de verkopen hebben kunnen realiseren en het aantal retourzendingen substantieel is verminderd”.

Team foto met alle werknemers

Twee jaar geleden was ik met Bram online een aantal webshops aan het bekijken. We kwamen beide tegelijkertijd tot de constatering dat de beelden van de producten vaak van een hele slechte kwaliteit waren. Onscherp, dus geen zich op detail, onduidelijke kleurbeleving en ook nog vaak onvolkomen (slechts een gedeelte van het product in beeld gebracht)
 Zelf had ik de ervaring dat als ik producten on line had besteld en deze thuisbezorgd werden, de realiteit niet overeenstemde met hetgeen op de website was gepresenteerd. Dit betekende dus een retourzending. De klant ongelukkig en de leverancier ongelukkig. Op basis van deze ervaring zijn wij gaan onderzoeken hoe dat beter zou kunnen.
Met de combinatie van state of the art apparatuur en een duidelijk beeld van wat de consument belangrijk vindt om te zien zijn wij in 2021 begonnen met Bram Productions
Wij kwamen er ook al heel snel achter dat bewegend beeld van een product een grote toegevoegde waarde heeft voor de consument. Het geeft een totaal allesomvattend beeld van het product en houdt de aandacht van de consument voor het product langer vast.
Is onze missie geslaagd.

Over Ons

Ons Team

Direct contact met de persoon die je zoekt.

PLAN EEN PROEFSHOOT

X

Mail:    info@bramproductions.nl
Adres: Kuppersweg 61
KVK:    80424457

Copyright© BRAM B.V. 2023